ÁLTALÁNOS
E-Shop-azonosító
Jelszó
Welcome to SIG Air Handling
Magyarország » Magyar
Group Head Quarters
Group Head Quarters
Belgium
Belgium
Bulgaria
Bulgaria
France
France
Germany
Germany
Hungary
Hungary
Netherlands
Netherlands
Poland
Poland
Romania
Romania

ÚJ : légcsatorna idomok gumitömítéssel

Az idomok új választéka, standardként gumitömítéssel, mely teljes légtömörséget biztosít. Könnyű telepítés, ideális olyan helyekre ahol a légtömörség feltétel vagy tömítőanyagok nem használhatók.

További információkért és műszaki adatlapokért kattintson a lenti linkre és válassza az "Légtömör" típust a "Kialakítás"-nál a Termékválasztó segédben:

C01 Spirálkorcolt csövek és idomok

Bejelentkezés
* E-Shop-azonosító 
* Jelszó 
*confirm e-mail 

Webshop rendszerünk mostantól elérhető okos telefonon is

A már beharangozott új webshop rendszerünk következő, már használható újítása az okos telefonon is elérhető webshop rendszerünk, ahol megtekintheti aktuális árainkat és raktárkészletünket, vagy feladhatja rendelését.

Ezentúl nem kell megvárnia, hogy irodájába érve küldje el megrendelését, vagy éppen a tárgyalás alatt tekintse meg a rendelkezésre álló raktárkészletet, hanem akár a projekt helyszínéről is elvégezheti ezeket a műveleteket.

Az elérhetőség a már megszokott https://www.airtradecentre.com/HU/HU/?m=64.0&cf=316302541b59786a798a75 oldalon vagy okos telefonon érhető el.

SIG Air Handling Hungary Kft. Általános Szállítási Feltételeinek módosulása

Az Air Trade Centre Hungary Kft. Általános Szállítási Feltételei módosultak 2015. június 15-től

http://www.airtradecentre.com/SalesConditionsHU

Adja fel rendelését még gyorsabban a 'Gyorsrendelés' funkcióval

Mostantól még gyorsabban intézheti megrendeléseit a Webáruházon keresztül! Amennyiben meg akar rendelni egy terméket, mostantól kezdve nem kell megadnia az Air Trade Centre-s cikkszámot, hanem elegendő csak a termék típusát beírni a 'Gyorsrendelés' mezőbe, majd rákattintani a képernyőn alján lévő gombra.


Például: ha NA200-as sprirálkorcolt csövet keres, akkor elegendő az 'SD 200' kifejezést beírni és a keresett termék bekerül a kosárba.

Szerzői jogÁSZF

Információ lekérése. Kérjük, várjon...